2017 SS tendencija – kutai ir dryžiai

March 30, 2017
March 30, 2017 admin

2017 SS tendencija – kutai ir dryžiai

Dar viena 2017 SS tendencija, kuri mane pakerėjo dar prieš porą metų ir aš laukiau šių metų, kad galėčiau pagaminti šį gražuolį. Man šis megztinis yra nuo… iki… visame kame ir toks žavingas bei kerintis, kad myliu jį nuo žemės iki mėnulio. Aš esu moteris ir aš myliu visas spalvas, visas sudėtis, visą pasaulį. Ir jame telpa viskas. Absoliučiai viskas. Ir dangus, ir žemė, ir medžiai, ir paukščiai, žmonės, miestai, juokas, laisvė, kūryba. Aš jame paskęstu ir išnyru kaip deivė. Kiekviena spalva mane apgaubia ir duoda tai, ką turi geriausia savy. Aš esu nuostabi. Ir viskas jame tobula.

Knitted cardigan and open front sweater by Ruke

Dryžiai – tai 2017 SS trendas ir jis toks stiprus bei aiškus, kad šiandien aš siūlau turėti bent vieną tokį drabužį. Šis megztinis išpildo visus lūkesčius. Ilgas ir atviras kardiganas tinka prie ilgos lininės suknelės ar sijono, kostiuminių kelnių ar džinsų. Ypač gerai atrodo prie trumpų šortukų ir lengvos medvilninės maikutės. Tai megztinis, kuris yra ir drabužis, ir aksesuaras, ir tendencija. Jis duoda daugiau nei tiesiog paprastas megztinis.

Kiekvienas megztinis turi savo individualų spalvinį derinį. Spalvų santykis, juostų pločiai ir spalvų sudėliojimas – kiekvieno megztinio skirtingas ir tuo pačiu jie visi išlieka tokie patys. Todėl, jei įsigysite šį megztinį kartu su savo drauge, Jūs būsite skirtingos.

Knitted cardigan and open front sweater by Ruke

Kutai – neužbaigti kraštai – tai dar viena tendencija, kuri sukuria išskirtinumą, drąsą, kūrybiškumą ir laisvę.

Prisipažinsiu: tik dabar šis gražuolis atsirado mūsų parduotuvėje, o jo vienetai jau tirpsta. Nežinau, kiek jų dar yra likę, tačiau tikrai žinau, kad pavasariui jis pats geriausias, o kiekis vis mažėja. Man tai didžiausias įvertinimas, kai megztinius išperka dar iki to momento, kol jie atsiranda parduotuvėje. Ačiū Jums, kad mylite mano kūrybą!!! AČIŪ!

Source: RUKE.lt LT